BIM-samordnare, projektör, planerare eller geotekniker?

Hos oss hittar du proffsigt utformade kurser för alla nivåer. Oavsett om du är ny i din roll eller om du har många års erfarenhet så kan du hitta en kurs hos oss som passar dig.  Alla våra kursledare har mångårig erfarenhet i branschen och har en hög facklig kompetens samt är duktiga pedagoger.

Finner du inte din kurs i vårt standardutbud så erbjuder vi även anpassade kurser. Kontakta oss för förslag!

Alla våra kurser hålls för tillfället online.

Se kurskalender för datum och information.

 

 Heidi Berg   Jan Erik Hoel

 Allmän information

Vårt mål är att du direkt ska kunna överföra kursmomenten till ditt eget dagliga arbete. Vi ger råd och tips för ett effektivt användande av Novapoint såväl som AutoCAD. Vi gör praktiska genomgångar med uppgifter och exempel.

Kallelse skickas ut via mail ca två veckor innan kursstart. Trimble förbehåller sig rätten att ställa in kurser vid för få deltagare.

Avanmälan till kurs från anmäld deltagare ska ske senast en vecka innan kursstart till Trimble för att slippa bli debiterad avgift. Vid senare avanmälan kommer vi att debitera er halva kursavgiften. Sker avanmälan senare än två dagar innan kursstart debiteras ni hela kursavgiften. Det finns möjlighet att överlåta kursplats till någon annan i samma företag.

Intresseanmälan innebär att du anmäler ditt intresse till kurs och du sätts upp på en väntelista.

Kurslokaler

I Göteborg är vi hos vår samarbetspartner AEC AB och i Stockholm hos NTI Cad.
 
Stockholm Solna Torg 19, Solna.
Du tar dig från Centralen i Stockholm med T-bana blå linje 11 mot Akalla, hållplats Solna Centrum.

Göteborg, Första Långgatan 28B
Du tar spårvagn 3, 9 eller 11 läge D från Drottningtorget utanför Centralstationen, avstigning Masthuggstorget.
I speciella fall kan vi ha kurs på kontoret i Göteborg, adress Kungstorget 2.

Anpassade kurser på plats kan vi givetvis ordna. Våra utbildare kommer gärna till er arbetsplats och håller utbildning. Ni ordnar lokal och vi kan ta med bärbara datorer med aktuell programvara installerad eller om ni plockar ihop era egna datorer. Webbutbildningar är också något som vi anordnar och som många tycker är praktiskt. Ta kontakt med oss för diskussion när ni har önskemål om kurs via webb eller kurs på arbetsplatsen.

Kursmaterial (i många fall digitalt) samt lunch och fika ingår alltid i kursavgiften. Utbildningstiden är normalt 09.00-16.00
 Kontakt: 

Jenny JohanssonJenny Johansson
Kursansvarig

order.se@trimble.com

+4631-700 18 37