Öka på din kunskap med hjälp av oss och våra kurser.

Vi ser helst att våra kunder är absolut bäst på det de gör, och vi älskar att hjälpa dem bli det!
Den kunskap som inhämtas skall direkt kunna ge effekt i det vardagliga arbetet men det är även att betrakta som en långvarig investering, både ur individ- och företagsperspektiv.

Vi erbjuder flera olika varianter av kurser och projektstöd och vi tycker det är roligt att hjälpa andra vidare i sin utveckling. I samtliga våra kurser fokuserar vi på att förklara de tekniska principerna och visar på praktiska exempel. Deltagarna får själva lösa liknande uppgifter.

När ni tar en kurs hos oss är det meningen att ni skall lämna den fyllda av glädje och arbetslust. Att ni känner att ni har lärt mycket nytt och att ni direkt kan omsätta dessa nyvunna färdigheter i ert arbete och därmed effektivisera er vardag!

 

Klassrumskurser

SE ALLA KURSER > 

För våra standardkurser finns schemalagda tillfällen där det går bra att anmäla sig direkt via webben. Standardkurserna avser grunderna i Novapoint, anpassat för respektive teknikområde. Vi rekommenderar denna grundkurs för alla som aktivt skall jobba i våra program.
Vi tillhandahåller professionella utbildningar för alla våra produkter. Utbildningen kan också baseras på faktiska projekt. 

Sök kurs och anmäl dig till din nästa utbildning nedan!