Övriga nyheter

Women in Technology - Trimbles event för framtidens kvinnor i tech-branschen 8 mars

08-03-2023

I samband med internationella kvinnodagen, 8 mars, arrangerar Trimble ett kostnadsfritt event på KTH Trimble Technology Lab. Eventet riktar sig mot dig som ung kvinna och målet med dagen är att sprida kunskap och inspirera om tech-branschen och vilka möjligheter som finns. Vår bransch behöver unga förändringsbenägna för att tackla de utmaningar vi står inför nu och i framtiden.

Läs mer
Övriga nyheter

Trimble Dimensions+

21-06-2022

Bli med på Trimbles store brukerkonferanse i Las Vegas og ta del i fremtidens teknologi for byggebransjen.

Läs mer
Övriga nyheter

Modellbasert prosjektering og bygging

16-05-2022

Hvordan kan man få en god dataflyt fra prosjektert til anlegg? og hvordan ser det ut for entreprenørene som mottar stikningsdata?

Läs mer
Övriga nyheter

10 tips til hvordan ta modellen ut på anlegg

16-05-2022

Se hvordan du kan visualisere 3D modeller fra samhandlingsplattformen, Quadri på web med Trimble Connect og ute i felt med Trimble SiteVision. Fokuset er sømløs integrasjon, tilpasninger av visninger og digital dokumentasjon. 

Läs mer
Pressmeddelanden

Nyinvigda Trimble Technology Lab på KTH ger framtidens ingenjörer en språngbräda ut i arbetslivet

12-05-2022

Den 5 maj kunde äntligen Trimble Technology Lab på KTH i Stockholm officiellt invigas, ett år efter smygöppningen under pandemin. Under mingel, presentationer och bandklippning fick de inbjudna ta del av labbets möjligheter där många av Trimbles program- och hårdvaror för byggkonstruktion, infrastruktur och avståndsmätning finns tillgängliga.

Läs mer
Övriga nyheter

Investerer i morgendagens ingeniører

07-05-2022

6. mai åpnet Trimble Technology Lab på Oslo Met. Med labben får studenter tilgang på banebrytende teknologi, førstehånds erfaring med ingeniørverktøyene innen ingeniørfag og byggteknikk.

Läs mer

Brukerstøtte i påsken

08-04-2022

I påskeuken kan support nås på civil.support@trimble.com

Läs mer
Övriga nyheter

Brukermøte er tilbake!

15-03-2022

Store nyheter! Brukermøte er tilbake! Trimble ønsker velkommen til Trimble Brukermøte, endelig fysisk i Oslo.

Läs mer
Produktuppdateringar

Möjlighetsanalysen går framåt

04-03-2022

Då vi förstår värdet av att tidigt kunna identifiera den optimala korridoren för projekt har vi de senaste åren haft stor fokus på utveckling och förbättring av den nya, nära integrationen mellan Quadri och Quantm. I linje med detta har vi därför beslutat att från och med 2022 så kommer alla Quadri (Business Premium) användare få Quantm Corridor (50 km) kostnadsfritt. Detta betyder att från och med nu har både nya och existerande Quadri (Business Premium) användare fri tillgång till Quantm Corridor.

Läs mer